Moodboard maken

Met interieur bezig zijn, is onze grote passie. En dat enthousiasme delen we graag met anderen. Tijdens ASN atelier gaat u zelf aan de slag onder begeleiding van een ervaren stylist. Na de workshop:

- weet je waarvoor een moodboard handig is
- kun je je smaak en ideeën vertalen naar een moodboard
- kun je anderen met een moodboard duidelijk maken wat je wilt
- weet je hoe je anderen advies kunt geven aan de hand van een moodboard

 

Inspiratie voor je huis

Een inspirerend moodboard maakt direct duidelijk wat de sfeer voor een ruimte moet worden. Hoe maak je een moodboard en waarvoor kun je het gebruiken? U leert associëren en met andere ogen naar vormen kijken. Met plaatjes, draadjes, lapjes, foto's en souvenirs maakt u een creatieve collage die meteen duidelijk maakt welke kleuren, vormen en sferen u aanspreken.
De workshop Moodboard maken is ook leuk om samen te doen met vrienden of collega's: u bent een dagdeel gezellig en creatief bezig met direct een inspirerend resultaat. Voor 39,95 p.p.Lunch inbegrepen !
Tijdens de workshop zijn verschillende materialen aanwezig. Als u graag eigen materiaal wilt meenemen, dan kan dat. Denk daarbij aan foto's, stofjes, of iets anders wat u erg aanspreekt. Schrijf je snel in met een groep! info@asninterieurstyling.nl